Tiens! Lady Victoria Hervey keurig bedekt bij bruiloft

Lady Victoria zedig bedekt en een markies van Bristol van onbesproken gedrag, gaat het dan toch nog goed komen met de Hervey's?

Lees ook

Lady Victoria Hervey kennen we van vele rode lopermomentjes waarop ze meestal niet meer dan een panty aanheeft. Maar voor de aristo-bruiloft van haar broer hield ze zich keurig aan de dresscode: morning dress.

Meghan Markle is niet de enige Amerikaanse die dit jaar leuk in de high society trouwt. Kunstadviseur Meredith Dunn (36) mag zich markiezin van Bristol noemen, na haar huwelijk met Frederick Hervey, de markies van Bristol (38). Onder de bruidsgasten uiteraard ook zijn zussen, lady Victoria (41) en lady Isabella (36), beiden bekend van modellenwerk en reality-tv.

De bekendste van het Hervey Trio is lady Victoria die in Los Angeles een vaag aristo-celebrity-hybride bestaan leidt. Dat kenmerkt zich voornamelijk door snobby dingen zeggen zoals: "Het lijkt me zo erg om in de winter dakloos te zijn. Ze zouden ergens heen moeten gaan waar het warm is, zoals de Cariben, waar ze de hele dag door verse vis kunnen eten." Verder bestaat haar leven zoals gezegd uit schaars gekleed over rode lopers wandelen.

De familie was dan naar verluidt ook 'verbaasd en verrukt' dat ze voor het huwelijk van haar broer een keurige jurk had gekozen. Die zat weliswaar superstrak, maar toch: voor Victoria is dit het equivalent van een habijt.

Lady Isabella, getrouwd met Belgische miljonair Christophe de Pauw, was van top tot teen in groene-en-roze bloemetjes gehuld, hier loopt ze naar buiten met haar jongste zoon Patrick.

© BSR Agency

Victoria's broer Frederick is de 8ste markies van Bristol, ging naar Eton en studeerde in Edinburgh. Vervolgens zat hij zeven jaar in Estland voor het beheer van investeringen in onroerend goed. Tegenwoordig woont en werkt hij in Londen als eigenaar van Brickowner, een investeringsfirma in onroerend goed waar mensen al vanaf honderd pond kunnen inleggen. Voor de zaak heet hij gewoon 'Fred Bristol', wat heerlijk aards is. 

© Getty Images / Wikimedia 

De familie Hervey is vrij kleurrijk en kent de nodige tragedies. Frederiks vader Victor was de 6de markies van Bristol en een enorme playboy die drie keer trouwde en weinig vaderliefde dan wel vreugde verspreidde. De bruid rechts is zijn tweede vrouw lady Ann Juliet Wentworth-Fitzwilliam. Victor belandde na een juwelendiefstal in de gevangenis en werkte korte tijd als wapenhandelaar.

© Wikimedia 

Zijn zoon John (rechts, uit Victors eerste huwelijk) werd de 7de markies en joeg het familiefortuin er zo goed als doorheen met zijn drugsverslaving in combinatie met liefde voor het goede leven. Hij mocht graag pochen over de 2000 prostituées waarmee hij naar bed was geweest. John stierf op zijn 44ste aan de gevolgen van zijn verslaving. Een andere stamhouder, lord Nicholas Hervey (links), uit het tweede huwelijk van Victor, had een jaar eerder al zelfmoord gepleegd. Hij leed aan ernstige depressies.

© BSR Agency

Hierdoor ging de titel over op hun halfbroer Frederick, de zoon uit het derde huwelijk van Victor, met Yvonne Sutton. Die was nog maar 19 toen hij de markies van Bristol werd. Zijn peetouders zijn koning Fuad II en koningin Fadila van Egypte, met nog wat prinsen assorti. Frederick groeide deels op in Monaco en is de middelste van de drie kinderen: Victoria is ouder, Isabella jonger.

© Ickworth House 

Het indrukwekkende landgoed Ickworth House in Suffolk is niet meer in de familie, het moest worden verkocht om de vele schulden te betalen. Tegenwoordig is het deels monument, deels hotel. Frederick doet wel zijn best om de vloek van de Hervey's op te heffen: hij is de keurigheid zelve, leeft ingetogen en heeft goede bedoelingen met zijn bedrijf Brickowner.

"Investeerders krijgen maandelijks dividend uitgekeerd en kunnen na een jaar hun aandeel desgewenst verkopen," zegt hij in de Daily Mail. "Als je echte bezettingen hebt, kun je je fortuin voor meerdere generaties veilig stellen. Zodra je de bezittingen liquideert en als cash op de bank hebt staan, verdwijnt het geld heel snel. Ik heb beide dingen meegemaakt in mijn familie, daarom wil ik mensen helpen zelf bezit op te bouwen, om zo bijvoorbeeld zelf een eerste huis te kunnen kopen."  

 

Openingsfoto © BSR Agency

 

Laatste nieuws

Zie ook