Dít moet je volgens stewardessen dragen voor een upgrade in het vliegtuig

Want zeg nou eerlijk: er is toch niets fijner dan al tijdens de reis naar je vakantieoord verwent worden met een flinke dosis luxe?

Lees ook

Je hebt een heerlijke reis naar een luxe oord op een of ander fancy eiland geboekt, waar je de komende dagen optimaal kan genieten van een welverdiende vakantie. Het enige minpuntje is dat je eerst uren met opgetrokken knieën, stijve nek en weinig ruimte in het vliegtuig moet zitten. Een plekje in de business class is natuurlijk stukken fijner, en daarvoor hoef je dus écht niet altijd flink met je creditcard te wapperen.

Een beetje leuk flaneren in de juiste outfit kan namelijk al heel wat opleveren. Hoewel je in het vliegtuig vaak niet je hooggehakte muiltjes, keurige kasjmieren trui of nette pantalon aantrekt, is het voor een relaxte upgrade wel zo handig om nette kleding uit je garderobe te trekken.

Nu hoef je echt niet met je vintage mantelpakje van Chanel en twaalf centimeter hoge pumps van Yves Saint Laurent aan te komen hobbelen. Maar is het volgens verschillende stewardessen wel handig om jezelf in een nette, simpele outfit te hullen. 

Overdrijf niet met designerkleding

"Je moet deftig, maar simpel gekleed zijn. Geef de indruk dat je vaak reist, maar overdrijf ook niet met designerkleding." Een zwarte broek, witte top en een blazer zouden vaak al genoeg zijn. Al is een goede broek met cashmere trui of losse blouse ook altijd een goede combi.

Daarnaast zul je sneller een upgrade krijgen wanneer je alleen reist, en regelmatig met de gekozen vliegtuigmaatschappij vliegt. Allemaal dingen die je kunnen helpen om hoog in de lucht te genieten van de heerlijke luxe die de business class te bieden heeft. 

Wij laten de leggings, sweaters en gympen voortaan wel in de kast liggen…

LEES OOK: Binnenkijken: Zo ziet de meest luxueuze first class-suite eruit

BRON: HLN.BE BEELD: iSTOCK

Laatste nieuws

Zie ook