Dit is de ‘Mary Poppins’ van George en Charlotte

Als oppas voor prins George en prinses Charlotte speelt ze een grote rol tijdens het vormen van de toekomstige royals van Engeland.

Lees ook

Ze heeft de kindjes van William en Kate onder haar hoede en wordt gezien als dé Mary Poppins van nu: hallo, Maria Borrallo (47)!

LEES OOK: Prinses Charlotte spreekt nu al twee talen

Als oppas voor prins George en prinses Charlotte speelt ze een grote rol tijdens het vormen van de toekomstige royals van Engeland. Maar wie is Maria eigenlijk? Wij zochten het voor je uit! 

2014

George was nog maar acht maanden oud toen Maria in zijn leven kwam. Maria werd in maart 2014 door William en Kate als nanny aangesteld. Ze woont met de familie in het Kensington Palace en reist met ze mee tijdens royal trips en excursies. 

Disneywereld 

Ze is niet alleen een nanny, maar ze ziet er ook nog eens uit als een nanny. Het zou ons niks verbazen als ze linea recta uit een Disney film geplukt was. Ze doet de jaren vijftig eer aan, want ze verschijnt iedere dag met accessoires zoals witte handschoenen, bruine brogues en een kleine bruine bolhoed. 

Maar waarom zo'n retro-uniform? Maria's kenmerkende ensemble is eigenlijk de officiële outfit voor Norland nannies, de afgestudeerden van Bath's prestigieuze Norland College. Sinds 1892 is het dé nanny-trainingsschool waar nanny's vanaf komen voor the rich and famous. Je leert er onder andere hoe te naaien, te koken, een luier te verschonen, maar er wordt ook getraind op zelfverdediging, het vermijden van paparazzi, protocol tegen terrorisme en rijden bij extreem weer. 

Eendjes

Maria wordt regelmatig gespot met de twee royal kids in Hyde Park of Bucklebury Farm Park. Dus eigenlijk overal met een beetje groen om in rond te rollen of een fatsoenlijke boerderij met mini-beesten waar George en Charlotte hun ogen uit kunnen kijken. 

Stiekem gluren 

Het was koningin Elizabeth haar 89ste verjaardag en George kon het niet laten om even stiekem mee te gluren vanuit het raam. Drie keer raden wie hier verantwoordelijk voor was? 

Maakt ook graag een babbeltje

Kate zegt dat Maria 'geweldig' is en dat ze perfect met haar kinderen overweg kan. En Maria kan niet alleen goed met de kids onderweg, maar ook met de Queen herself! Dit was tijdens de doop van prinses Charlotte.

Spaanse invloeden

Maria is geboren in Madrid en opgegroeid in het noord-westen van Spanje. Ze heeft dus de nodige kennis van de Spaanse cultuur, en het is ook niet gek dat ze Kate wegwijs maakt in de Spaanse kindermerken zoals Pepa & Co en M&H. 

Kangoeroe tasje

Tot de dag van vandaag weten we niet of het rugzakje van haar of van één van de kinderen is, maakt ons ook niet uit, het is en blijft een schattig gezicht. 

 

 

BRON: TATLER, BEELD: GETTY IMAGES, BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook