Melania Trump schijnt het Witte Huis te haten maar dat hadden we allang aan haar gezien

Zure blikken in 3,2,1...

Lees ook

Hoewel ze een kiekje van haarzelf met echtgenoot Donald Trump op Instagram postte waarop de twee lachend te zien zijn, heeft de First Lady het helemaal gehad met haar leven in Washington D.C., zo meldt People Magazine. Sterker nog, volgens een insider 'haat ze het daar'. 

Een foto met een besneeuwde tuin en daarbij de tekst 'groetjes uit het Witte Huis' is dan ook een leugen, volgens de bron. Melania kan de verhalen over dat haar man tijdens hun huwelijk meerdere malen zou zijn vreemdgegaan niet meer aanhoren. Ook het feit dat Donald voor zoveel bonje in het land zorgt, is iets waar ze moeilijk mee om kan gaan. 

Kardashian-clan 

'Melania heeft dit nooit gewild. Haar familie is nu een soort tweede Kardashian-clan geworden: schandalen, scheidingen en elke dag op de voorpagina van de kranten. Ze vindt het vreselijk om in deze situatie beland te zijn', zegt de insider. Wij kijken hier eigenlijk niet van op, die arme Melania. Maar eh, dat Melania ongelukkig zou zijn kon je toch allang wel aan haar afzien? Zure blikken in 3,2,1…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEES OOK: Glamourous tuinieren met Melania: trek een peperdure Balmain blouse aan

BRON: PEOPLE MAGAZINE, GETTY IMAGES, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook