Kylie Jenner lanceert peperdure make-upkwasten van 300 euro

Voor die 300 piek krijg je 16 make-up kwasten.

Lees ook

Kylie Jenner is één van de bekendste sterren in Amerika en heeft duidelijk een dure smaak.  De diva ziet er niet alleen fantastisch uit door haar peperdure kleding, ook haar make-up is iets waar menigeen nog iets van kan leren. Goed nieuws, want Kylie brengt nu een make-up kwastenset uit waarmee je jouw make-up perfect kunt aanbrengen, en die set staat ook nog eens mooi op je make-uptafel. 

Luxe

De set bestaat uit 16 verschillende kwasten; de één gebruik je voor het aanbrengen van je foundation, de ander voor je blush, en ga zo maar door. “Ik heb voor jullie de allermooiste borstels ooit ontworpen, ik ben zo enthousiast, échte borstels zijn niet te vergelijken met de synthetische varianten,” zo schrijft Kylie op Twitter. 

Enthousiast

Je zou verwachten dat Kylies fans enthousiast reageren, haar lipstickcollectie ging vorig jaar namelijk de hele wereld over. Toch vallen de reacties deze keer flink tegen. Mensen vinden de prijs belachelijk; voor een set van 16 make-upborstels betaal je namelijk 300 euro. Maar… de kwasten zien er dan wel beeldig uit. De witte haartjes en zilveren details zijn alleen al mooi om uit te stallen op je make-uptafel. Bijna zonde om te gebruiken.  

LEES OOK: 'Caitlyn Jenner bevestigt zwangerschap Kylie Jenner'

BRON: USMAGAZINE BEELD: INSTAGRAM GETTY  

Laatste nieuws

Zie ook