3 manieren om Halloween luxe te vieren

Wij vertellen je hoe jij glamorous Halloween doorkomt.

Lees ook

Halloween brengt veel moeilijke keuzes met zich mee: wat voor kostuum, wat voor lekkernijen en wat voor accessoires om je huis mee aan te kleden? En misschien nog wel het belangrijkste, het moet ook nog een chique uitstraling hebben. Wij vertellen je hoe jij glamorous Halloween doorkomt. 

1. Luxe kostuums

Een chic kostuum nodig? De makkelijkste manier hiervoor is om verkleed te gaan als jouw favoriete ster of royalty. Deze personen zien er van zichzelf al chic uit, jij hoeft er alleen nog een enge touch aan te geven. Karakters uit films doen het ook altijd goed met Halloween. Misschien iets moeilijker om chic te maken maar met een paar opvallende accessoires ben je al snel op de goede weg. De kostuums van filmkarakters zijn wel aan de prijzige kant: zo is het kostuum van Star Wars karakter Boba Fett 750 dollar. Maar met goed zoeken kom je al een heel eind..

2. Snoep

Halloween staat bekend om zijn snoep: trick-or-treat. Nodig jij wat mensen uit of ga je ergens langs en wil je niet met lege handen aankomen? Lekkernijen lenen zich hier uitstekend voor. We bedoelen natuurlijk niet de standaard toffee snoepjes uit de supermarkt maar bijvoorbeeld de Halloween chocola van de banketbakker: spoken, pompoenen, noem het maar op. Wil je zelf iets lekkers op tafel zetten dan kan je gaan voor een gekarameliseerde appel of snoep. Je hoeft hier echt geen keukenprinses voor te zijn: het enige wat je hoeft te doen is kristalsuiker in een pan water te laten koken en je hebt een lekkere caramel. Dippen maar. 

3. Decoratie

Overdaad schaadt niet. Je kan je huis op simpele manieren een mysterieuze look geven, maar de echte liefhebber gaat natuurlijk all-out.  Oranje is dé kleur van Halloween en mag absoluut niet ontbreken. Het liefst geef je je huis natuurlijk een volledige metamorfose (met oranje meubels enzo) maar we snappen dat je daar misschien niet de tijd voor hebt. Grijp dan naar kleine accessoires, die kunnen het verschil al maken. Gouden kandelaars, flinke pompoenen, herfstbladeren, deurgordijnen en niet te vergeten: levensgrote skeletten. Vergeet ook de buitenkant van je huis niet: verlicht bijvoorbeeld je tuinpad met flink wat griezelige kaarsen en kerstverlichting. 

We hebben wat inspiratie voor je verzameld:

 

A post shared by Ella Dynae Designs LLC (@elladynae) on

 

HAPPY LUXURY HALLOWEEN ? ?!!! #buonweekend #halloween #luxuryhalloween #gold #pumpkin

A post shared by Luxuryandco (@luxuryandco) on

 

A post shared by LVK (@lvkruss) on

 

A post shared by @catsrsuperheroes on

 

An amazing Halloween Set-up! Sp?ky!!!? ?by: @idknowhowshedoesit

A post shared by IWONTED (@iwonted) on

 

A post shared by O Piquenique (@opiquenique) on

BRON: DANDELION CHANDELIER, BEELD: INSTAGRAM, ISTOCK

 

Laatste nieuws

Zie ook