Trump zegt dat hij prinses Diana in bed zou hebben gekregen – maar wel na een HIV-test

Ook zegt hij dat de prinses wel eerst een hiv-test had laten ondergaan.

Lees ook

Het houdt maar niet op met Trump. Maar wat zullen we ervan zeggen, het is voor ons alleen maar weer elke dag lachen op de redactie. 

Nu beweert meneer dat hij prinses Diana best in bed had kunnen krijgen. In een opgedoken interview met presentator Howard Stern praat hij op een nogal onrespectvolle manier over de in 1997 overleden prinses. De audiofragmenten werden volgens de Amerikaanse krant The Washington Post anoniem naar de website Factbase gestuurd.

Op de tape hoor je Stern vragen waarom mensen het egoïstisch van Trump vinden dat hij zegt dat hij iets had kunnen hebben met Lady Di. Hij vraagt: "Je had haar binnen kunnen halen, toch? Je had haar in bed kunnen krijgen?" Trump antwoordt: “Ik denk dat ik dat wel had gekund, ja.” 

Ook zegt hij dat de prinses wel eerst een hiv-test had laten ondergaan. Tv-presentatrice Selina Scott heeft er ook nog wel het hare over te zeggen: volgens haar zou Trump Diana gestalkt hebben en kreeg Di de koude rillingen van hem. “Hij bombardeerde haar op Kensington Palace met gigantische boeketten, die stuk voor stuk honderden euro’s waard waren”, vertelde Scott in 2015 aan de Sunday Times. Trump zag Diana duidelijk als de ultieme trofeevrouw. Toen ze in 1997 stierf in Parijs, vertelde Trump aan zijn vrienden dat hij het enorm jammer vond dat ze nooit iets hadden gehad. Hij zei dat hij altijd het gevoel had gehad dat hij een kans bij haar maakte en dat het er wel van gekomen zou zijn geweest.” Zucht…

BRON: HLN.BE

 

Laatste nieuws

Zie ook