Zien: prins Talal op de fiets mét entourage

Prins Talal van Saoedi-Arabië is op vakantie en neemt mee: 150 man personeel, 300+ stuks bagage én zijn lievelingsfiets.

In het Turkse Bodrum keken ze wel even op van het gezelschap. Saudische prins Talal bin Abdulaziz Al Saud (62) fietste er shirtloos rond, met familieleden, beveiliging én entourage.

De prins was er eerder geland met zijn privé jumbojet (as you do) en reist met zes VIP wagens en een bus om zijn hele entourage te vervoeren. De man reist met 150 man personeel. Voor de 300 stuks bagage was een verhuiswagen geregeld.

© BSR Agency

Talal is een kleinzoon van Abdul Aziz al Saud, de stichter van Saoedi- Arabië en een van de rijkste mannen ter wereld, met een vermogen van zo'n 16,5 miljard euro. Hij bezit drie paleizen, dat in Riyad is zijn 'hoofdwoning' met 317 kamers die zijn versierd met 1500 ton Italiaans marmer.

© BSR Agency

Verder zijden tapijten, vergulde kranen, 250 tv's en vier keukens, voor respectievelijk Arabische, Continentale en Aziatische gerechten en nog eentje extra, alleen om desserts in klaar te maken. Het Kingdom Resort, ook in Riyad heeft een enorme tuin met drie kunstmatige meren. In aanbouw is nog de Kingdom Oasis, waar de prins een meer van 6,8 hectace laat graven en een privé dierentuin laat bouwen.

© BSR Agency

Maar goed, altijd maar weelde gaat blijkbaar ook vervelen, vandaar dus vakantie in Bodrum. Het konvooi kreeg politiebegeleiding naar het centrum. De bagage reisde door naar de familievilla in Göltürkbükü. Opeens niet meer zo begaan met security besloot de prins toen een stukje te gaan fietsen in een gele zwembroek met bijpassende schoenen.

© BSR Agency

Talal blijft een week aan land voor de reis wordt voortgezet per privéjacht, dat al klaar ligt.

© BSR Agency

Later op de dag gooide de prins zijn styling om naar donkerblauw, wederom met bijpassende schoenen. Nu nog een T-shirt, misschien? 

Lees ook: 

 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws