Gezinsuitbreiding bij Deense royals!

Gezien het feit dat het een hartenwens van het hele kroonprinselijke gezin was, was het een kwestie van wachten tot iets...

Lees ook

Gezien het feit dat het een hartenwens van het hele kroonprinselijke gezin was, was het een kwestie van wachten tot iets liefs op vier pootjes een gouden mandje in een paleis zou vinden. En het is zover! 

Kroonprins Frederik, kroonprinses Mary en hun vier kinderen hebben eerder dit jaar afscheid moeten nemen van hun geliefde hond Ziggy, die 12 jaar is geworden. Het was vooral Mary’s hond, ze kreeg hem toen ze zwanger was van prins Christian. Ziggy werd beschouwd als lid van het gezin, liep hard met zijn baasjes en holde naast de royal bakfiets als de tweeling naar school werd gebracht. Zo’n gezellige harige broer wordt natuurlijk ontzettend gemist, vandaar dat de familie een nieuwe puppy in huis heeft genomen.

Dit is Grace!

© HRH Crown Princess Mary / Det Danske Kongehus

Grace is net als Ziggy een Border Collie, een ras dat goed bij het sportieve gezin past. Ze is bovendien familie van haar voorganger, dus ook dat maakt haar meteen al een beetje vertrouwd.

© HRH Crown Princess Mary / Det Danske Kongehus

Het gemis van Ziggy zal er niet minder om zijn, maar de troost, afleiding en de kans om weer van een lieve hond te gaan houden zal de dagen van Frederik en zijn gezin vast een stuk vrolijker maken.

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws

Zie ook