Prinses Madeleine van Zweden alwéér op vakantie

Geen baan, geen werkbezoeken van betekenis, dus alle tijd om op vakantie te gaan. Niemand kan zeggen dat Madeleine van Z...

Lees ook

Geen baan, geen werkbezoeken van betekenis, dus alle tijd om op vakantie te gaan. Niemand kan zeggen dat Madeleine van Zweden niet geniet van haar prinsessenbestaan.

Madeleine woont in Londen waar ze kan beschikken over een inwonende nanny en lid is van een exclusieve club voor de kinderen, zodat ze lekker veel tijd overhoudt om ‘leuke dingen’ te doen. Echtgenoot Chris O’Neill heeft een eigen bedrijf en zit  blijkbaar ook ruim in zijn tijd, want het stel wisselt de ene zonvakantie met de andere af.

© BSR Agency

In mei waren ze met zijn viertjes een paar weken lang in Zuid-Florida, een break waarvoor Madeleine – zeer ongebruikelijk – de verjaardag van haar vader koning Carl Gustaf voor miste. Het zag er uit als een relaxte vakantie: ze deden zelf boodschappen, Chris haalde zijn kleren op bij de stomerij…

© BSR Agency

… en prinses Leonore had zoals gebruikelijk weer energie voor tien.

© Expressen

Je zou zeggen dat je er dan wel weer even tegen kunt, maar Madeleine heeft alweer haar bikini en zonnehoed gepakt, ditmaal voor een vakantie in St. Tropez.

Daar werd ze op het strand gespot met haar schoonzusje prinses Sofia, die zwanger is van haar tweede kind. Sofia’s man prins Carl Philip en Chris en alle kinderen zijn ook van de partij. Vorig jaar waren ze ook al met zijn alleen in de streek te vinden, de Zwoyals hebben een vakantievilla aan zee aan de overkant van de baai, in St Maxime.

© BSR Agency Caption

Madeleine’s eerstvolgende vakantie gaat begin juli van start, als de koninklijke familie verkast naar Öland voor de grote zomervakantie in zomerresidentie Solliden. Dat vraagt dan soms om iets meer kleding dan beach wear, maar toch:  It’s good to be royal.

Lees ook: 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook