Prins Ernst August duikt na 967 dagen weer op

Na lange afwezigheid is prins Ernst Eugust Sr. van Hannover (63) weer gespot. Op een jacht, bij Ibiza, waar anders? Ern...

Lees ook

Na lange afwezigheid is prins Ernst Eugust Sr. van Hannover (63) weer gespot. Op een jacht, bij Ibiza, waar anders?

Ernst August is officieel nog altijd getrouwd met prinses Caroline van Monaco, al is hij daar al sinds 2009 niet meer mee gezien. Over de fantoomprins deden de laatste maanden veel geruchten de ronde. Hij zou ernstig ziek en in de war zijn, maar het enige wat daarvan hard te maken is, is een tochtje in een Oostenrijkse  traumahelikopter om in het ziekenhuis van Feldkirch gedotterd te worden. Tussen de openingfoto en deze ↓ liggen 967 dagen, volgens de collega’s van Bunte.  

Ibiza

© Bunte

De ingreep moet goed gelukt zijn, want afgaand op de exclusieve foto’s van Bunte (even links onderaan op de cover kijken) ziet Ernst August er patent uit. De bon-vivant cruist rond zijn geliefde Ibiza in gezelschap van aanzienlijk jongere vrouwen en is dus hopelijk in staat over een paar weken de royal wedding van zijn oudste zoon Ernst August Jr. bij te wonen. 

Caroline

© ANP

Ernst August Sr. was van 1981 tot 1997 getrouwd met socialite Chantal Hochuli met wie hij prins Ernst August Jr. (33) en prins Christian (32) kreeg. In 1999 hertrouwde hij met prinses Caroline van Monaco, met wie hij dochter Alexandra (17) kreeg. Op deze foto uit 2004 is het allemaal nog rozengeur en maneschijn.  

Prosit!

© BSR Agency

Ernst August Sr. had echter grote moeite met de media-aandacht die zijn tweede huwelijk opleverde. Hij rolde van controverse naar relletje en lag in 2005 op sterven door een acute alvleesklierontsteking, met dank aan zijn bourgondische levensstijl. Deze foto is uit 2007, toen hij alweer ruim anderhalf jaar aan de wijn zat. 

Simona

© BSR Agency

Twee jaar later woonde Caroline als alleenstaand moeder weer in Monaco en dolde haar prins met schaars geklede schoonheden in Thailand, Kroatië en Ibiza. Dit is Simona, die naar verluidt in Bulgarije een bordeel runde. Ze waren een paar jaar samen, tegenwoordig scharrelt hij weer niet-exclusief. We zijn nu al benieuwd naar zijn date voor de bruiloft van Ernst August Jr. 

Lees ook:

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook