Deze luxe mini-cruise op de Middellandse Zee wil je doen

Het schip The Freedom of the Seas wordt in de zomer omgetoverd tot een luxueuze drijvende club en vaart van donderdag 31...

Lees ook

Het schip The Freedom of the Seas wordt in de zomer omgetoverd tot een luxueuze drijvende club en vaart van donderdag 31 augustus tot  zondag 3 september vanuit Barcelona naar Marseille, Ibiza en terug. Aan boord: ruim vierduizend passagiers die genieten van het beste aan elektronische muziek. Er varen meer dan negentig dj’s mee.

Aan boord zijn niet alleen vierduizend festivalgangers en meer dan negentig dj’s met klappers als Martin Solveig en 2MANYDJS, maar ook de Belgische topchefs Nick Bril van The Jane, Piet Devriendt van restaurant De Oesterput en de Nederlandse Steve Depp, bekend van zijn spectaculaire pop-up restaurants.

De cruise vaart langs alle luxe hoogtepuntjes die je gezien moet hebben. Bijvoorbeeld het meest spectaculaire restaurant van Ibiza, of je doet een potje jeu de boules in de Vieux-Port van Marseille. Ook maak je een stop in Barcelona. Je kunt volop genieten van alle luxe en comfort aan boord van het schip. Zo zijn er vier zwembaden, zes whirlpools én een volledig uitgeruste wellness centrum en spa. Of wat dacht je van een partijtje mini-golf op het hoogste dek… Wie wil?

Tickets zijn via de website te verkrijgen. 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook