Lief: prins William speelt met zijn nichtjes

De hertog van Cambridge kwam voor een potje polo, maar eigenlijk was het vooral een gezellig weerzien met de familie: hu...

Lees ook

De hertog van Cambridge kwam voor een potje polo, maar eigenlijk was het vooral een gezellig weerzien met de familie: huggen met Mike, dollen met Mia, bijna struikelen over champagne.  

Kate en de kinderen waren thuis gebleven, maar prins William had meer dan genoeg gezelschap op de Beaufort Polo Club in Gloustershire. Hij speelde daar een charity match en wentelde zich in de gezelligheid met zijn nichtje Zara (de dochter van prinses Anne), Zara’s man Mike Tindall en hun dochtertje Mia (3). 

Hollen en dollen

© BSR Images

Mia, hier in H&M, is een adorable dondersteen die eerder al bewees bovenmatige belangstelling te hebben voor aggregaten met enge kabels en talent voor héél hard weglopen. Hier probeert ze aan haar oom William te ontsnappen. 

Bromance

© BSR Images

Oud-rugby topsporter Mike maakt al heel lang deel uit van de Windsors en mag William graag: de heren deelden ongegeneerd een man-hug #2017. Ook de kinderen van Zara’s broer Peter Phillips waren erbij: het meisje met de lange blonde krullen is Peters dochter Savannah (6).

Potje polo  

© BSR Images

Er werd zowaar ook nog te paard tegen een bal geslagen. Williams Maserati team verloor met 7-6 ½ van Team Dhamani. Bij het uitreiken van de prijs viel William bijna over een fles champagne. Als je dan toch moet struikelen, kan het haast niet chiquer dan over dure bubbels.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Karwai Tang / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook