Prinses Alexandra (17) bij MC Fashion Week

Prinses Alexandra van Hannover, de jongste dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco, begint zich steeds meer...

Lees ook

Prinses Alexandra van Hannover, de jongste dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco, begint zich steeds meer te ontpoppen tot een echte socialite.

Samen met haar schoonzusjes Beatrice Borromeo en Tatiana Santo Domingo woonde ze de Fashion Design Awards bij tijdens Monte Carlo Fashion Week.

De dames hadden hun best gedaan: Alexandra droeg een Chanelletje van oom Karl L. Aan Beatrice was niet te zien dat ze nog maar net een baby heeft gekregen en het was heel aardig van haar om met haar riem de look van de andere twee naar elkaar toe te trekken. Tatiana sloeg uiteraard weer alles, in haar mix van haute etnisch, met een vleugje Bart Smit.  

© MC Fashion Week / Facebook

Het was niet het enige hoofdtooimomentje voor Tatiana, die er zelf showde met haar Muzungu Sisters collectie. Eerder rukte ze ook al uit met zakenpartner Dana Alikhani en bloemenkronen. Zég gewoon tegen je schoonmoeder dat je een tiara wilt, schat.  

Lees ook: 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook