Zorgen over gezondheid Bonnie St. Claire

Het optreden van zangeres Bonnie St. Claire bij een voetbalclub in Wijk en Aalburg werd afgelopen weekend abrupt afgebro...

Lees ook

Het optreden van zangeres Bonnie St. Claire bij een voetbalclub in Wijk en Aalburg werd afgelopen weekend abrupt afgebroken. Op beelden was te zien hoe Bonnie onder begeleiding van het toneel werd gevoerd. “Lieve schatten, ik mag niet meer zingen”, zegt de zangeres nog in de microfoon.

Bekende vrienden maken zich nu ernstige zorgen over Bonnie. Zoals oud-Luv’-zangeres José Hoebee: “Ze was een heel goede zangeres, dit doet erg veel pijn.” Collega zangeres Hanny laat aan Shownieuws weten: “Bescherm haar nou. Ze wordt een karikatuur van zichzelf en dat is zo zonde.” 

Haar manager Hans van de Eerenbeemt liet aan Shownieuws weten dat de zangeres simpelweg moest stoppen met zingen omdat het middernacht was. “Ze was iets later begonnen met optreden dan gepland, een kwartiertje ongeveer. En ze wilde om middernacht graag nog even door zingen. Maar dat mocht niet. Meer is er niet aan de hand.” De zangeres vond het volgens hem vooral jammer dat ze niet iets langer op kon treden. Hij ontkracht daarmee de geruchten dat het gezang van Bonnie vals zou zijn geweest. 

BRON: AD, SHOWNIEUWS

 

 

Laatste nieuws

Zie ook