Er is een nieuwe concurrent van Net-A-Porter in aantocht!

Goed nieuws voor iedereen die van online shoppen houdt: komende zomer wordt er een nieuw online shopplatform gelanceerd...

Lees ook

Goed nieuws voor iedereen die van online shoppen houdt: komende zomer wordt er een nieuw online shopplatform gelanceerd door het grote LVMH-concern. Beter bekend als het moederbedrijf waar onder andere Louis Vuitton, Fendi en Marc Jacobs onder vallen.

De nieuwe website zal 24 Sevres heten, vernoemd naar de Rue de Sevres – de locatie van de winkel Le Bon Marché dat de inspiratiebron voor het gloednieuwe concept is geweest. De website zal op 6 juni live gaan in meer dan 70 landen en er zullen meer dan 150 luxe merken beschikbaar zijn.

Op het online platform zullen merken uit het portfolio van LVMH te koop zijn, zoals Dior en Fendi, maar ook andere merken op het gebied van kleding, accessoires en beautyproducten. Toch willen de luxemerken ook hier exclusief blijven: unieke producten, met niet per se veel keus. Op de website kun je je nu alvast inschrijven, zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws (en hopelijk ook heel goede aanbiedingen). 

Lees ook:

Bron: FashionUnited | Beeld: iStock

 

 

Laatste nieuws

Zie ook