Dit is de kaart die William & Kate verstuurden voor hun 6-jarig jubileum

Het is alweer 6 jaar geleden dat Prins William en Kate Middleton in het huwelijksbootje stapten. Sindsdien wordt het ech...

Lees ook

Het is alweer 6 jaar geleden dat Prins William en Kate Middleton in het huwelijksbootje stapten. Sindsdien wordt het echtpaar, en hun kinderen George en Charlotte, op de voet gevolgd door de media en zijn ze favoriet bij het Britse volk. Geen wonder dat ze worden overspoeld met felicitaties voor hun 6-jarig huwelijksjubileum. Om iedereen te bedanken voor het medeleven heeft het echtpaar een speciale kaart op de post gedaan.

Afgelopen weekend postte amateurfotograaf Paul Ratcliffe een foto van de kaart, gestuurd door Kensington Palace, op Twitter. Met deze kaart wil het Koninklijk Huis hem bedanken voor de felicitaties die hij William & Kate voor hun 6-jarig huwelijk heeft gewenst. 

“De Hertog en Hertogin van Cambridge zijn u zeer dankbaar voor de moeite die u heeft genomen om een boodschap te sturen ter gelegenheid van hun 6e huwelijksverjaardag”, luidde de tekst op de kaart. De kaart was vergezeld met een foto van William en Kate tijdens hun reis naar Bhutan afgelopen jaar. Ook via Instagram bedankte het koppel iedereen die hen heeft gefeliciteerd voor hun 6-jarig jubileum.

Bekijk de kaart hieronder.

 

 

 Lees ook:

Vestje Charlotte binnen paar uur uitverkocht

Laatste nieuws

Zie ook