Meghan Markle zegt lucratieve schnabbel op

Het is te hopen dat prins Harry binnen afzienbare tijd met een ring op de proppen komt, anders wordt het toch wel heel s...

Lees ook

Het is te hopen dat prins Harry binnen afzienbare tijd met een ring op de proppen komt, anders wordt het toch wel heel sneu voor Meghan Markle.

Tijdens haar verkering met de Engelse prins schoonde ‘Suits’ actrice Meghan haar socials al op tot slaapverwekkende keurigheid. En ze sloot haar lifestylewebsite, om maar op geen enkele manier aanstoot te geven. Nieuwste stap in haar aanloop tot potentieel hertoginnendom is haar samenwerking verbreken met Canadese modewinkel Reitmans.

© BSR Agency

Hier had Markle onder haar eigen naam een sexy collectie met onder andere buitengewoon strakke rokken en broeken van ‘veganistisch leer’. Het paste in haar masterplan om zichzelf als merk-met-goede-bedoelingen te pitchen. De collectie is van de site gehaald en niet langer verkrijgbaar, ook alle beelden van Meghan zijn verdwenen. Het is eigenlijk niet van deze tijd dat een vrouw zich zo wegcijfert voor een man, fingers crossed dat de Royal Redhead de moeite waard zal blijken te zijn. 

Lees ook: 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook