Monaco: Charlotte Casiraghi weer verliefd

Lentekriebels in Monte Carlo. Charlotte Casiraghi (30), de dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco is weer v...

Lees ook

Lentekriebels in Monte Carlo. Charlotte Casiraghi (30), de dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco is weer verliefd en de gelukkige heet Dimitri Rassam.

Charlotte zit nooit om vriendjes verlegen. Ze had tussen 2004 en 2007 een relatie met Belgische ondernemer Felix Winckler, gevold door een amourette met Italiaanse ondernemer Matteo Maria Caradonna. Vervolgens was ze drie jaar samen met galerie-eigenaar en societyhunk Alex Dellal. Met stand-up comedian Gad Elmaleh kreeg ze zoon Raphaël (3). Vorig jaar had ze het leuk met Italiaanse regisseur Lamberto Sanfelice.

Dit is Dimitri!

© Chi

En nu dus Dimitri Rassam (35), een Franse filmproducent. Hij is de zoon van producent Jean-Pierre Rassam en actrice Carole Bouquet en produceerde tot nu toe elf films. Zijn vader stierf aan een overdosis barbituraten toen Dimitri vier was, Charlotte was niet veel ouder toen haar vader Stefano Casiraghi verongelukte met zijn speedboat.

© Paris Match

Het stel vierde vakantie in het Caribisch gebied en leek er niet om te malen dat ze gefotografeerd werden.   

© Chi

 

© Chi

Casiraghi en Rassam zijn al een tijdje samen, maar traden nog niet zo naar buiten als tijdens hun vakantie. In de slideshow zie je dat Dimitri al handig is met koffers én kleine Raphaël.

Lees ook:

Openingsbeeld © Valery Hache / ANP

Laatste nieuws

Zie ook