Deze 6 eigenschappen hebben topverdieners gemeen

Op elke werkvloer is wel iemand te vinden die altijd het goede antwoord weet op iedere mogelijke vraag en...

Lees ook

Op elke werkvloer is wel iemand te vinden die altijd het goede antwoord weet op iedere mogelijke vraag en nét even succesvoller is dan de rest. Hun succes is terug te brengen naar zes karaktereigenschappen die de werkpaarden –en vaak ook topverdieners allemaal gemeen hebben.

1. Vooruitdenkend

Eén van de belangrijkste eigenschappen van succesvolle mensen is hun vermogen om te plannen. Ze hebben altijd overzicht op hun overvolle agenda.

2. Passievol ‘

Doe waar je van houdt’ is een welbekende uitspraak. En dat is zeker zo: topverdieners zitten vol power en passie en klagen nauwelijks over hun job.

3. Perfectionistisch

En daar besteden ze veel aandacht aan. Ze hebben oog voor detail en maken nauwelijks fouten.

4. Te vertrouwen

Mensen kunnen op topverdieners rekenen en ze zijn altijd te vertrouwen. Je hoeft niet bang te zijn dat ze een afspraak niet nakomen.

5. Goed communiceren

Zowel met collega’’s als met zakenrelaties van buitenaf, en zowel per mail als in real life en aan de telefoon. Goed kunnen overleggen en communiceren is een must!

6. Gemotiveerd

Dit hangt nauw samen met de passie die ze hebben voor hun werk. Als je je werk leuk vindt, ben je gemotiveerder en bereid harder te werken.

BRON MARIE CLAIRE

LEES OOK:

Laatste nieuws

Zie ook