Geëmotioneerde Angelina Jolie spreekt voor het eerst over scheiding

Ze waren hét succesverhaal van de glamourkoppels in Hollywood. Maar in september vorig jaar was het sprookje voor...

Lees ook

Ze waren hét succesverhaal van de glamourkoppels in Hollywood. Maar in september vorig jaar was het sprookje voorbij voor Brad Pitt en Angelina Jolie. De actrice is de eerste die haar verhaal doet over de pijnlijke scheiding. 

Angelina was zichtbaar aangeslagen toen ze over haar scheiding praatte. “Het was heel moeilijk. Heel veel mensen bevinden zich in deze situatie. Mijn hele gezin is door een lastige tijd gegaan. Mijn aandacht ligt bij mijn kinderen, onze kinderen”, zei ze tegen de Britse zender BBC. “We blijven voor altijd een familie, en dat is wat mij hier doorheen brengt. Ik probeer een manier te vinden om ons hier uiteindelijk sterker uit te laten komen.”

De Hollywoodster was in Cambodja, waar haar nieuwste film First They Killed My Father dit weekend in première ging. Het was ook de eerste gelegenheid waar ze in het openbaar verscheen sinds de scheiding. Brad en Angelina zijn verwikkeld in een gevecht om de voogdij om hun zes kinderen, die ook bij de première van Angelina’s nieuwe film waren. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook