Melisa van der Meijde over haar meest gênante moment: ‘Ineens lag mijn haarstuk op de rode loper’

Elke vrijdag is Melisa van der Meijde (36) op SBS 6 te zien in realitysoap 'Andy & Melisa'. Op 20 februari presentee...

Lees ook

Elke vrijdag is Melisa van der Meijde (36) op SBS 6 te zien in realitysoap ‘Andy & Melisa’. Op 20 februari presenteert ze met haar man een eigen theatershow. Maar of ze dan in vol ornaat over de rode loper gaat is twijfelachtig, want Melisa geeft niet om glamour.

Onvergetelijk
“Het Televizier-Ring Gala, een paar jaar geleden. Iemand tikte me aan, zijn ring haakte zich per ongeluk in mijn haarstuk en terwijl ik me omdraaide trok hij het los. Lag mijn pruikje ineens op de grond. Andy zei: ‘Jij hebt ook altijd wat’. Ik heb het opgeraapt en ben met dat haarstuk in mijn handen achter hem aangerend. En op de LXRY Fair ging ik per ongeluk op de sleep van mijn strapless jurk staan, waardoor ik de jurk zo naar beneden trok.  Ik ga ook regelmatig door mijn enkel of ik struikel, ik ben ook weleens gevallen. Andy schaamt zich dood, ik kan er wel om lachen.”

Dresscode
“Ik ben niet zo glamorous. Laatst had ik een feestje met de dresscode ‘glamour op je eigen manier’. Voor mij was dat jeans met een net jasje. Daarin voel ik me het fijnst. Ik heb ook helemaal geen tijd om over zulke dingen na te denken. Ik heb wel een paar mooie lange jurken. Nee, ik vind het niet erg om een paar keer hetzelfde te dragen. Wanneer moet ik zo’n creatie dan aan?”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Feriet Tunc Interview: Agnes Hofman

Laatste nieuws

Zie ook