De 5 duurste huisdieren van beroemdheden

Voor de meeste beroemdheden is niets gek genoeg. Ze hebben de duurste villa's, meest exclusieve auto's en privévl...

Lees ook

Voor de meeste beroemdheden is niets gek genoeg. Ze hebben de duurste villa’s, meest exclusieve auto’s en privévliegtuigen, maar ook met huisdieren kunnen ze niet achter blijven. Vooral Nicolas Cage en Mike Tyson hebben nogal een dure en aparte smaak als het om huisdieren gaat. Hieronder de top 5 duurste huisdieren van beroemdheden. 

5. Leonardo DiCaprio – Een schildpad van 375 euro 

Leonardo kocht ooit een schildpad van 375 euro. Echt veel plezier heeft hij er niet van gehad, want hij liet het beestje vrij in de zee. Deze dieren kunnen ouder dan 100 jaar worden, en dat zou misschien wel eens de langste relatie van Leo kunnen worden die hij ooit heeft gehad. 

4. Usher – Een Golden Doodle van 11.300 euro

Usher kocht een unieke kruising tussen een Golden Retriever en een Poedel. Hij mocht er flink voor in de buidel tasten, want de puppy kostte hem destijds 11.300 euro. Hij kocht hem via The Second Annual Pencils of Promise Gala in Guastavino in New York. Een foto van het beestje zie je hier

3. Michael Jackson – Een Chimpansee van 61.000 euro 

Ooit was Michael Jackson onafscheidelijk met zijn Chimpansee Bubbles. Het beestje ging zelfs mee op wereldtournee. Hij adopteerde de aap ooit vanuit een onderzoekscentrum naar kanker. Een foto van het beestje zie je hier

2. Mike Tyson – Drie Bengaalse tijgers – 3800 euro per maand 

De beroemde boxer heeft een bijzondere smaak als het om huisdieren gaat. Naast zijn liefde voor pinguïns, heeft hij ook drie Bengaalse tijgers met de namen Kenya, Storm en Boris. De dieren waren ook te zien in de film The Hangover uit 2009. Helaas had Mike geen vergunningen om de dieren te houden, en daarom moesten ze naar een opvang in Colorado.  

1. Nicolas Cage – Een octopus van 141.000 euro 

Het kan altijd nog gekker. Nicolas heeft namelijk een huisdier dat niet sociaal is, giftig kan zijn en dat niet van knuffelen houdt: een octopus. Hij legde er 141.000 euro voor neer, want volgens de acteur helpen exotische dieren hem om zijn acteervaardigheden te verbeteren.  

Lees ook: 

Bron: Mirror, Beeld: iStock 

Laatste nieuws

Zie ook