19 classy clutches die hertogin Kate ook bij zich zou dragen

Er past enkel een lipstick, pinpas en telefoon in, maar meer heb je ook niet nodig op een feest. Een stijlvolle clutch k...

Lees ook

Er past enkel een lipstick, pinpas en telefoon in, maar meer heb je ook niet nodig op een feest. Een stijlvolle clutch kan niet ontbreken bij een feestelijke outfit. Als een klassieke clutch nog ontbreekt in jouw tassencollectie, lees dan snel verder. 

Als het op classy clutches aankomt kunnen we een voorbeeld nemen aan hertogin Kate. Zij wordt ook wel de koningin der clutches genoemd, omdat ze nooit een andere tas bij zich draagt. Kate gebruikt een clutch als schild om ongemakkelijke situaties te voorkomen wat handen schudden betreft, maar vooral ook als modeaccessoire. 

De hertogin heeft een verfijnde smaak, dat zie je ook in haar clutches terug. Ze kiest vaak voor crèmekleurige en zwarte clutches. Vooral niet te veel poespas dat afleidt van haar sobere mantelpakjes. Kortom: clutches die bij elke look passen en heel lang mee kunnen. Beau Monde heeft een aantal clutches à la Kate geselecteerd.

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook