Deze foto van hertogin Kate ken je nog niet!

Party Pieces, het bedrijf van de ouders van hertogin Kate, bestaat 30 jaar. Kate's moeder Carole zette - heel uitzonderl...

Party Pieces, het bedrijf van de ouders van hertogin Kate, bestaat 30 jaar. Kate’s moeder Carole zette – heel uitzonderlijk voor zo’n discrete vrouw – een foto uit 1989 online, om de feestelijkheden kracht bij te zetten.

“Het is nog altijd een hecht familiebedrijf,” zegt Carole. “Door de jaren heen hebben al mijn kinderen er een grote rol in gespeeld, van model staan voor de catalogus tot nieuwe categorieën ontwikkelen binnen het assortiment.”

Critici zullen zeggen dat Carole probeert te cashen op haar royal connecties, iets wat ook wordt geroepen bij vrij generieke producten die elke feestwinkel levert, zoals kroontjes en vlaggetjes. Dit is echter de eerste keer in zestien jaar dat Kate daadwerkelijk in verband wordt gebracht met het merk. Ze staat hier  ↓ helemaal rechts naast moeder Carole, het meisje met het lichte truitje achteraan is zus Pippa en broer James staat links achter zijn moeder. Het meisje links is een nichtje.

© Party Pieces

Lees ook: 

Openingsbeeld © Frank May / Getty Images

 

Laatste nieuws