Toen & nu: Betty White

Televisie-icoon Betty White blaast vandaag maar liefst 95 kaarsjes uit. De Amerikaanse actrice mag dan al dik in de nege...

Lees ook

Televisie-icoon Betty White blaast vandaag maar liefst 95 kaarsjes uit. De Amerikaanse actrice mag dan al dik in de negentig zijn – toch is ze nog láng niet met pensioen.

Betty werd in 1922 geboren en groeide op in Los Angeles. Vanaf de jaren veertig dook ze de acteerwereld in en vertolkte ze talloze rollen op televisie en het witte doek. Haar meest bekende rol was misschien wel die in The Golden Girls, een Amerikaanse sitcom die van 1985 tot 1992 op tv te zien was. Betty wordt gezien als één van de eerste grote televisiesterren en is enorm geliefd in Hollywood.

Awards

In april 2015 ontving Betty een Emmy Award voor haar gehele oeuvre, één van de vele prijzen die ze in haar leven ontving. Ondanks haar leeftijd is Betty White nog steeds even grappig en actief als vroeger – en – nog altijd druk aan het werk. Onlangs had de showbizz-ster nog een gastrol in de serie Bones en sprak ze een voice-over in voor Spongebob Squarepants.

Betty zit al meer dan zeventig jaar in het vak. Bekijk hieronder een aantal bijzondere foto’s van Betty door de jaren heen.

Vroeger:

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Nu:

Getty Images
Getty Images
Getty Images

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook