3 dingen waar Kate Middleton naar uit kan kijken in 2017

Kate Middleton is net 35 jaar geworden en heeft een ontzettend mooi jaar voor de boeg. Vooral op familiegebied gebeuren...

Kate Middleton is net 35 jaar geworden en heeft een ontzettend mooi jaar voor de boeg. Vooral op familiegebied gebeuren er een aantal bijzondere dingen, die de hertogin van Cambridge – zoals ze door de Britten genoemd wordt –  waarschijnlijk lang bij zullen blijven.

1 De intieme bruiloft van zusje Pippa Middleton
Kate’s jongere zusje Pippa (33) stapt op 20 mei dit jaar in het huwelijksbootje met haar verloofde James Matthews. Anders dan de bruiloft van Kate wordt het geen grootse publieke aangelegenheid, maar gewoon een fijne familiedag. Het koppel trouwt in een charmante kerk in het Britse Berkshire. Kate zal natuurlijk acte de précense geven op de bruiloft en waarschijnlijk ontzettend veel lol hebben op het voorafgaande vrijgezellenfeest.

2 Verhuizen naar Londen
Prins William, Kate Middleton en hun zoon en dochter zullen in de herfst fulltime in het Londense kasteel Kensington Palace gaan wonen – het paleis waarin William zelf ook opgroeide. Het koppel woont nu nog in de graafschap Norfolk, in een huis dat koningin Elizabeth het stel cadeau deed. Eenmaal in Londen zal het gezin waarschijnlijk nog veel meer media-aandacht krijgen dan het nu al krijgt. 

3 De allereerste schooldag van prins George
De verhuizing van het gezin is precíes op tijd voor de eerste schooldag van prins George. Hij start in de herfst waarschijnlijk op de Wetherby School, een school in Londen waar zijn vader William en oom Harry ook naartoe gingen. Een ontzettend bijzondere gebeurtenis voor de Kate en William. Immers: een eerste schooldag heb je maar één keer.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws