Harry & Meghan: ‘Royal Wedding in 2017’

Het nieuws dat prins Harry (32) samen met zijn vriendin Meghan Markle (35) romantisch naar het noorderlicht heeft gekeke...

Lees ook

Het nieuws dat prins Harry (32) samen met zijn vriendin Meghan Markle (35) romantisch naar het noorderlicht heeft gekeken, inspireert Britse gokkantoren tot het scherp bijstellen van de inzetten.

De vakantie van het setje om met eigen ogen het wonderschone Aurora Borealis te zien  – Har is wél een romanticus, zeg –  bracht Ladbrokes, een van de grootste gokketens in gokgek Engeland, ertoe om eens kritisch naar de eigen winstmarge te kijken. Men acht de kans van een aanzoek in 2017 niet langer 3/1, maar 4/6 met een 2/1 kans op een royal wedding in de komende 12 maanden. “Qua kansberekening is het nu niet langer een kwestie of prins Harry haar ten huwelijk vraagt, maar wanneer,” aldus Jessica Bridge van Ladbrokes. 

Romantische trip

© Tromsø Touristboard

Het uitje naar het randje van de poolcirkel was de eerste gezamenlijke vakantie voor HarHan. Ze vierden samen Oudjaar in Londen en vlogen daarna volgens de Daily Express naar Kopenhagen waar ze twee dagen bleven voor ze verder vlogen naar het Noorse Tromsø. Waar je dit soort uitzichten hebt. Daar beleefden ze twee nachten onder de sterren. Een béétje te vergelijken met de manier waarop prins William in 2010 in de wildernis van Kenia Kate Middleton ten huwelijk vroeg, ook al onder de sterren. Hmm.  

Volop plannen

Intussen heeft Meghan een geplande charityreis naar India afgezegd. Ze wilde daar nobele dingen opzetten voor kansarme meisjes, maar dat is om ‘veiligheidsredenen’ afgeblazen, aldus de Daily Mail. Omdat ze de trip naar India niet voor hoefde te bereiden, had ze wel wat tijd over om met haar eigen dierbaren – hier een kiekje met haar peetdochters van kerst – door te brengen. 

Bruiloft op Jamaica

Hoe menens het is tussen hen blijkt ook uit het feit dat Meghan Harry in maart zal vergezellen op de bruiloft van zijn goede vriend Tom Inskip op Jamaica. Tom was Harry’s partner in crime tijdens zijn uitspattingen als twintiger; hij was onder andere aanwezig toen de prins in Las Vegas naakt biljartte. De prins is Toms getuige, de bruiloft wordt een besloten societyfeest, ideaal om een aanstaande royal voor te stellen in de bredere vriendenkring. Nu maar hopen dat ze bruid Lara Hughes-Young niet overschaduwt.

Meghans make-over

© EverythingPlus

Van Meghan duiken inmiddels steeds meer foto’s uit het begin van haar carrière op (deze zijn uit 2003) die getuigen van een forse make-over. En niet alleen van haar kledingstijl, make-up en uitspraak; er lijkt ook plastisch wel het een en ander te zijn versleuteld. Stel dát er wedding bells klinken, dan komt er in ieder geval een buitengewoon spannende prinses bij.

Lees ook:

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws

Zie ook