Tussenstand Royal Griepgolf

Opvallend veel royals moesten tijdens de kerstdagen verstek laten gaan bij kerkdiensten en aanverwante festiviteiten. Ho...

Lees ook

Opvallend veel royals moesten tijdens de kerstdagen verstek laten gaan bij kerkdiensten en aanverwante festiviteiten. Hoe is het nu in de koninklijke ziekenboeg?

Koningin Silvia van Zweden (links) is weer thuis na een korte ziekenhuisopname. Ze werd opgenomen met een flinke kou en duizeligheid, maar voelt zich inmiddels een stuk beter. Collega-koningin Sonja van Noorwegen (rechts) is daarentegen al een dag of vier niet meer in beeld geweest. Zij is geveld door een stevige griep en moest daarom verstek laten gaan bij de traditionele kerstdienst. Koning Harald nam met de rest van de Noorse koninklijke familie de honneurs ↓ waar.

 Waar is de Queen? 

© Chris Jackson / Getty Images

Ook in Engeland is nog niet iedereen uit de lappenmand. Prins Philip was tot verrassing van iedereen aanwezig bij de kerkdienst in King’s Lynn. En trok daar vóór hij naar binnen ging zijn jas al uit, wat misschien niet zo verstandig is voor een hoogbejaarde die per helikopter naar Norfolk moest worden vervoerd wegens hevige verkoudheid. Maar goed, je bent een ijzervreter of niet. Zara Tindall, de dochter van Anne liet verstek gaan, omdat ze nog moet bijkomen van de miskraam die ze een paar dagen geleden kreeg. De Queen was in geen velden of wegen te bekennen. Die snotterde vermoedelijk in de privacy van haar vertrekken op Sandringham door. Ze moet flink ziek zijn, want zestig jaar royal routine is haar heilig. 

Verkeerde garnaal?

Of het bij de Grieken ook om griep gaat is niet bekend. Wel duidelijk is dat een deel van de familie na het nemen van deze heerlijke familiefoto én een copieus kerstdiner bij prinses Marie-Chantal en prins Pavlos in de Cotswolds vroeg naar bed wilde. Dit is ongeveer hoe prins Achi ↓ zich voelde. 

 

Lees ook: 

Openingsbeeld © ANP

Laatste nieuws

Zie ook