De duurste aankoop van: Trijntje Oosterhuis

Niets zo fijn als ongegeneerd de garderobe van BN'er vrouwen bekijken. Beau Monde doet het met liefde en vraagt daarbij...

Lees ook

Niets zo fijn als ongegeneerd de garderobe van BN’er vrouwen bekijken. Beau Monde doet het met liefde en vraagt daarbij het designerhemd van het lijf. Voor welke items worden flinke bedragen neergelegd? Deze keer in ‘de duurste aankoop van’: Trijntje Oosterhuis.

Het Beau Monde team toog af naar huize Oosterhuis voor een tête-à-tête met de zangeres. Met een kersttournee voor de boeg rest ons nog maar één vraag: wat doe je aan? Beau Monde helpt een handje en bekijkt meteen even de duurste aankoop in de kast van Trijntje.

“Op mijn twintigste kocht ik met Patty (Zomer, red.) mijn eerste Dolce & Gabbana-jurk, ik heb hem nog steeds. Ik stond echt te hyperventileren in de winkel. Hij kostte 1.500 gulden, absurd veel. Ik vond het raar om voor zoveel geld iets te kopen, ook tegenover mijn vriendinnen. Die moesten daar toch een paar maanden van leven. Ik durfde het tegen niemand te vertellen. Sowieso was dit een rare periode; ik was net als ieder ander, maar kon toevallig één ding – zingen – erg goed. Ik heb moeten wennen aan zulke buitenproportionele aankopen, nu weet ik: dat hoort bij dit vak.”

Lees het complete interview met Trijntje in de nieuwste Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook