Schoondochter Sophie: ‘Dit is het geheim achter huwelijk van Queen Elizabeth’

Volgend jaar vieren ze hun platina huwelijk. Queen Elizabeth en prins Philip stapten 69 jaar in het huwelijksbootje, en...

Lees ook

Volgend jaar vieren ze hun platina huwelijk. Queen Elizabeth en prins Philip stapten 69 jaar in het huwelijksbootje, en zijn nog steeds gelukkig samen. Naar hun huwelijksgeheim blijft het gissen, de Queen houdt haar huwelijk zoveel mogelijk privé. Toch klapt schoondochter Sophie uit de school in een documentaire over de 95-jarige Philip. 

Een grapje kan veel voor je relatie doen. Humor is namelijk hét geheim achter het huwelijk van Elizabeth en Philip. Dat verklapt Sophie, die getrouwd is met prins Edward, in een interview met presentator Philip Schofield. Hiermee krijgt het publiek een zeldzaam inkijkje in de relatie tussen de Queen en haar man. “Dat zij iemand zoals hij tegenkwam, ik denk niet dat ze een betere keuze had kunnen maken. En ze maken elkaar enorm aan het lachen. Waarmee je al de helft hebt gewonnen, toch?” vertelt Sophie. 

Prins Philip heeft een enorm goed gevoel voor humor, dat kan ook komiek David Walliams beamen. De komiek vertelt over de ontmoeting die hij had met de koningin in de prins. David was daar met zijn moeder.’Is dit de gek die het Kanaal over is gezwommen?’ schijnt de prins gevraagd te hebben aan de moeder van de komiek. David was eerder dat jaar van Dover naar Calais gezwommen voor het goede doel.  

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook