De week van Máxima: een enorm volle agenda

Onze koningin is een drukbezette vrouw. Máxima heeft altijd een drukke planning, dat gold al helemaal voor vorige...

Lees ook

Onze koningin is een drukbezette vrouw. Máxima heeft altijd een drukke planning, dat gold al helemaal voor vorige week. Er stond een werkbezoek op het programma, maar ook een belangrijke lunch en een grote uitreiking. De prinsesjes hebben hun moeder maar weinig gezien. 

De week begon met het werkbezoek van de Belgische koning en koningin. Filip en Mathilde verbleven een aantal dagen in Nederland, aan onze royals de taak om ze zoveel mogelijk van ons kikkerlandje te laten zien. Gelukkig had Máxima het enorm naar haar zin met Mathilde, de twee hadden het zichtbaar gezellig. Na het drukke werkbezoek was er nog steeds geen tijd om uit te rusten, onze koningin reikte vrijdagmiddag de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2016 uit aan documentairemaker Heddy Honigmann. 

Máxima heeft haar dochters Amalia, Alexia en Ariane vorige week niet vaak gezien. Of prinses Beatrix oppast als de koning en koningin weg zijn is niet bekend, maar de drie prinsesjes worden hoe dan ook goed opgevangen. Gelukkig had koningin Máxima een vrij weekend waarin ze de verloren tijd kon inhalen. Deze week is haar agenda ook minder volgepland. 

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook