Prins Harry doet HIV-test met Rihanna

Het is nog niet eens heel lang geleden dat prins Harry een HIV-test, maar in het kader van Wereld Aids Dag laat de prins...

Lees ook

Het is nog niet eens heel lang geleden dat prins Harry een HIV-test, maar in het kader van Wereld Aids Dag laat de prins in het gezelschap van Rihanna zien hoe makkelijk het is om jezelf te laten testen.

Harry verblijft twee weken in het Caribisch gebied om werkbezoeken af te leggen en gisteren stond Barbados op de planning. Reden genoeg voor Rihanna om terug te vliegen naar haar geboorte eiland. Want ja, 50 jaar onafhankelijkheid van het eiland vieren met deze prins laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Verder stond er dus nog iets heel belangrijks op de planning: de HIV-test.

Op 1 december is het Wereld Aids Dag en samen met Rihanna liet Harry zien hoe makkelijk het is om jezelf te laten testen. Met de nodige bombarie – het prikje deed zogenaamd erg pijn, not – liet Harry bloed afnemen. Daarna was Rihanna aan de beurt en liet ze merken dat het echt niet zo’n big deal was. Bekijk de beelden hieronder om te zien hoe het eraan toegaat:

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook