Zó woont Thomas Berge na zijn breuk met Myrthe

Na de breuk met ex Myrthe ging zanger Thomas Berge niet bij de pakken neerzitten. Binnen no time had hij een andere knap...

Lees ook

Na de breuk met ex Myrthe ging zanger Thomas Berge niet bij de pakken neerzitten. Binnen no time had hij een andere knappe vriendin en inmiddels zit het met zijn huissituatie ook helemaal goed. Hij huurt momenteel een leuke villa voor een luttele €3000 per maand aan de Vinkeveense Plassen.

Hij lijkt Thomas nu weer voor de wind te gaan. Hoewel hij niet meer samen is met Myrthe schijnen ze nog wel netjes met elkaar om te gaan en daarnaast heeft hij zijn hart verloren aan de jongere Cassidy. Ook qua woonruimte zit het helemaal goed! Voor een paar duizend euro per maand verblijft hij in Vinkeveen. Alsof de villa zelf nog niet prachtig genoeg is, is het uitzicht nog mooier. Niet alleen de woning is ruim, ook rondom het huis heeft Thomas genoeg ruimte. Zo ziet het eruit alsof zoon Jack naar hartelust buiten kan spelen en is er ook genoeg plek voor Thomas’ nieuwe vriendin. Ex Myrthe is zelfs al in het huis geweest en naar het schijnt ontmoet zij binnenkort het nieuwe liefje van haar ex.

Bekijk hier de villa:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook