Stapelverliefde Patricia Paay deelt eerste foto met verloofde

Patricia Paay verbaasde vriend en vijand met haar verloving. Zelf had ze ook niet zien aankomen dat haar vriend Robbert...

Patricia Paay verbaasde vriend en vijand met haar verloving. Zelf had ze ook niet zien aankomen dat haar vriend Robbert Hinfelaar op z’n knieën zou gaan. De BN’er heeft nog geen definitief antwoord gegeven op zijn aanzoek, maar één ding is zeker: Patricia is smoorverliefd!

Dat Patricia nog geen definitief antwoord heeft gegeven op de vraag van Robbert betekent niet dat ze aan de liefde twijfelt. “Ik wacht op een heel goed moment. Maar ik denk dat hij wel weet dat ik er heel positief over ben”, zei de presentatrice in een interview met Show XL. Patricia en Robbert kennen elkaar al heel lang en zijn door de jaren heen op een aantal dates geweest. Toen Robbert echter hoorde dat het uit was met Maurice, greep hij zijn kans.

Sindsdien zijn de twee niet meer van elkaar zijde geweken. De hele wereld mag weten dat Patricia hartstikke verliefd is en daarom plaatste ze vanmiddag de allereerste foto met haar aanstaande verloofde. Het geluk spat er vanaf!

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws