Bewezen: vrouwen met een dikke kont krijgen slimmere kinderen

Het is hartstikke vervelend als je weer eens niet in een broek komt, maar verder mag je hartstikke blij zijn met jouw di...

Lees ook

Het is hartstikke vervelend als je weer eens niet in een broek komt, maar verder mag je hartstikke blij zijn met jouw dikke billen! Mocht je nog een reden nodig hebben om van jouw billen te houden dan hebben we een héél goede. Onderzoek wijst uit dat vrouwen met dikke billen slimmere kinderen krijgen! 

Veel vrouwen zien hun flinke achterwerk als een ‘probleemzone’. Jammer, want dat is nergens voor nodig. Er zijn niet alleen duizenden vrouwen die zich rot squaten om een volle derrière te krijgen, maar die curves heb je niet voor niks! Onderzoekers van de universiteit van Pittsburgh hebben ontdekt dat het vet uit vrouwenbillen belangrijk is voor de ontwikkeling van baby’s. Het extra vet in de billen zorgt voor meer poly-onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren zijn weer belangrijk voor de hersenontwikkeling van de baby.

Je krijgt dus super slimme kinderen van een dikke kont! Dat is niet het enige positieve nieuws. Vrouwen met een dikke kont blijken zelf ook slimmer te zijn. Voor een groter brein is meer vet nodig, dus tel maar op ;-). Bovendien zijn mensen de afgelopen jaren veel slimmer geworden, volgens de onderzoekers zou het goed kunnen dat vrouwen daarom ook dikker zijn geworden.

Wees dus blij met jouw curves… je kinderen zijn je dankbaar!

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron: sciencetimes.com

Laatste nieuws

Zie ook