Hertogin Kate neemt ‘gewoon’ een lijnvlucht naar huis

Het lijkt voor de royals wel een week van 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'! Nadat koning Willem-Alexander sam...

Lees ook

Het lijkt voor de royals wel een week van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’! Nadat koning Willem-Alexander samen met burgemeester Eberhard van der Laan de metro pakte in Amsterdam, verkoos hertogin Kate na haar bezoek aan Nederland een lijnvlucht boven een privéjet. En dat siert haar.

De passagiers aan boord van de vlucht vanuit Rotterdam naar Londen keken deze week wel even raar op toen er niemand minder dan een hertogin aan boord ging. En niet zomaar een hertogin, het was Kate. Woensdag ontving koning Willem-Alexander haar in Nederland voor een lunch op de Eikenhorst en een bezoek aan het Mauritshuis in Den Haag, maar reizen dat Kate niet per definitie in stijl.

Om 19:15 uur was het echter tijd om terug naar de kinderen te vliegen en dat deed Kate heel onroyal-like tussen het gewone volk. Geen privéjets dus, maar een lijnvlucht van British Airways. Kort voordat het vliegtuig zou opstijgen zette Kate voet aan bord samen met haar bodyguards en team waarna ze konden vertrekken richting Engeland. 

Wij zouden maar wat graag mee vliegen…

Beeld: Getty Images | Bron: Telegraaf.nl

Laatste nieuws

Zie ook