Lekker decadent: deze Hermès tas is speciaal voor je telefoon

Belastingmeevaller gehad? Dan hebben we leuk nieuws voor je, want Hermès komt met een nieuwe variant op hun welbe...

Belastingmeevaller gehad? Dan hebben we leuk nieuws voor je, want Hermès komt met een nieuwe variant op hun welbekende Kelly tas. Naast het Birkin model is dit de populairste tas van het merk en blijkbaar vond het modehuis het wel tijd voor een update. Het is er één voor op het lijstje!

Nu staat zo’n Hermès tas hoog op het wensenlijstje van veel vrouwen met een grote voorliefde voor tassen, maar zoals je waarschijnlijk is het niet slechts een kwestie van de boetiek inlopen, er één uitkiezen, afrekenen en met een tas rijker (en een gat in je bankrekening) de winkel uitstappen. Het is wachten, veel geduld hebben en een zak geld klaar hebben staan. Maar gelukkig komt Hermès dus nu met een nieuw model dat ook nog eens een tikkeltje goedkoper is. Daarmee suggereren we overigens niet dat het betaalbaar is.

Hermès brengt namelijk de Kelly Mini II collectie uit. Je raadt het al, het zijn de Kelly’s, maar dan in een klein formaat. En met klein bedoelen we ook echt klein, want meer dan een telefoon en een lipstick krijg je er waarschijnlijk niet in. Met een prijskaartje van zo’n €7000 is het absoluut niet een betaalbare aankoop, maar goed: je hebt dan wel een echte Hermès in je bezit en het is ook nog eens een leuk tasje. 

Lees ook:

Beeld: Hermès Bron: NYMag.com

Laatste nieuws