Prinses Beatrice houdt zich kranig na breuk

Prinses Beatrice van York (28) en haar ex David Clark waren tegelijkertijd in New York. Wat op zich al #awkward was, maa...

Lees ook

Prinses Beatrice van York (28) en haar ex David Clark waren tegelijkertijd in New York. Wat op zich al #awkward was, maar wat ze daar deden, verschilde zo dat het misschien maar goed is dat Bea een punt achter de relatie heeft gezet. 

Beatrice was in de stad voor de Annual Charity Day van Cantor Fitzgerald, BGC en GFI. Bij deze fundraiser wordt geld ingezameld voor de slachtoffers van terrorisme en (natuur)rampen. Daarnaast zag ze kans de US Open te bezoeken in een privéloge waarin zich ook Wendi Deng (de ex van Rupert Murdoch), Ivanka Trump en miljardair David Geffen zich bevonden. Het was vast weer eens wat anders dan naar de melige grappen van haar ex en zijn vriend Ashton Kutcher te moeten luisteren. 

Beatrice is goed bezig

© Janette Pellegrini / Getty Images

Prinses Beatrice zag er goed uit, kletste met iedereen en was in gezelschap van haar moeder, Sarah Ferguson. Die was zoals gewoon weer de gangmaker van het charity-feestje, want anderen geld uit de zak kloppen kan met een gerust hart aan de hertogin van York worden overgelaten. Beatrice rolde zichtbaar met haar ogen om haar zeer geanimeerde moedertje, maar moest er ook om lachen. Na de fundraiser ging het stel overigens weer ieder hun eigen weg. Beatrice is in New York druk aan het netwerken voor haar eigen bedrijf, een consultancy dat elk moment de deuren kan openen.   

Met Dave gaat het prima

© Scooter Braun / Instagram

Beatrice’s ex Dave lijkt intussen ook niet heel erg rouwig om de breuk. Hier ligt hij in de armen van Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, met wie hij het nachtleven in New York onveilig maakt. Clark heeft altijd een warme belangstelling gehad voor celebs en de rich & famous. Zonder Windsor-connectie kan hij zich daar nu helemaal aan overgeven, zonder rekening te hoeven houden met de royals. Iets zegt ons dat beide partijen dat helemaal niet zo erg vinden.

Meer over de Yorkies! 

Openingsbeeld © Dave Kotinsky / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook