Willem-Alexander biecht op: dit is zijn beperking

Eerder schreven we al dat onze koning een grote droom uit zou laten afgelopen maandag. Daar vierde de Jostiband in een u...

Lees ook

Eerder schreven we al dat onze koning een grote droom uit zou laten afgelopen maandag. Daar vierde de Jostiband in een uitverkochte Ziggo Dome hun vijftigjarige bestaan en niemand minder dan Willem-Alexander zou daarbij aanwezig zijn. Voor de band een euforisch moment, maar even leuk is het interview dat die avond werd afgenomen. Daarin biecht de koning namelijk op wat zijn beperking is.

Waar de koning normaal gesproken alleen te maken krijgt met formele vragen was het maandagavond wel heel andere koek. Reporter GlamourDanny mocht voor No Limits Network de koning interviewen en hij koos voor het ongewone pad. Geen recht toe-rechtaan vragen, maar de diepte in. GlamourDanny wilde namelijk wel weten wat de beperking van Willem-Alexander is en dat leverde een verrassend antwoord op!

“Mijn beperking is dat ik wel een mening mag hebben, maar het niet uit mag spreken”, biecht hij op. Bekijk hier het interview:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook