Met deze strenge regels houdt Kate prins George in toom

In het openbaar gedraagt de 3-jarige prins George immer op z'n best. Hoe krijgen hertogin Kate en prins William het voor...

Lees ook

In het openbaar gedraagt de 3-jarige prins George immer op z’n best. Hoe krijgen hertogin Kate en prins William het voor elkaar dat hun peuter nooit de familie voor schut zit met een woede uitbarsting? Daar heeft Kate de nodige trucjes voor.

Radar Online zegt precies te weten hoe prins George opgevoed is. Om ervoor te zorgen dat de peuter niet uitgroeit tot een enfant terrible past Kate strikte regels toe. Wat is er tot nu toe bekend?

Modern opvoeden

Het schijnt dat Kate de voorkeur geeft aan een moderne opvoeding voor haar kinderen. Daarbij zou ze gebruikmaken van twee hulpboeken in het bijzonder, namelijk Positive Discipline: The First Three Years en The Happiest Toddler on the Block.

Tiran

Kate is als de dood dat George een kleine tiran wordt. In plaats van een ’time-out’ zegt ze op die momenten ‘laten we even pauze nemen’ tegen de kleine man. Dat gebeurt onder andere als hij zijn zusje pest of met een stok achter zijn hond aanrent. Hij moet dan in de hoek van de kamer zichzelf vermaken met een ‘calming’ speeltje.

Schreeuwen

Zelfs de Britse royals komen er niet onderuit: ook George schreeuwt weleens. Om hem stil te krijgen zingt Kate zijn favoriete liedje of laat ze hem naar Afrikaanse muziek luisteren.

Niet eten

George heeft er een handje van om zijn eten op de grond te gooien en blafgeluiden te maken omdat hij het niet eens is met wat hij voorgeschoteld krijgt. Kate kent geen genade: George moet zelf zijn eten opruimen. Hij kan eten wat de pot schaft, of zonder eten naar bed vertrekken.

Woedeaanval

Het volgende is absoluut iets wat op de lachspieren werken en het is de vraag of je het met een korreltje zout nemen… Als George iets wil hebben wat hij niet krijgt – zoals een elektrische Ferrari voor kinderen – en een woedeaanval krijgt omdat er niet naar hem geluisterd wordt kopieert Kate zijn gedrag door op de grond te gaan liggen en te schreeuwen dat ze een Ferrari wil. Zie je het al voor je?

Beeld: Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook