Vriend Roxeanne Hazes eert haar met tatoeage en zo ziet ‘ie eruit

Het blijft tricky: een tatoeage laten zetten voor degene waar je een relatie mee hebt. Toch maakt het Nick van Delft, vr...

Het blijft tricky: een tatoeage laten zetten voor degene waar je een relatie mee hebt. Toch maakt het Nick van Delft, vriend van Roxeanne Hazes, helemaal niets uit. Hij is zo gek op Rox dat hij speciaal voor haar een tattoo neemt om haar te eren.

Dat het een commitment is om een tattoo te laten zetten van je vriendin is een ding dat zeker is, maar dat houdt Nick niet tegen. Roxeanne is zo belangrijk voor hem dat hij niets liever wil dan iets van haar op zijn lichaam laten zetten. Voor zijn mooiste tatoeage ooit (eigen woorden) liet hij niet de naam van Rox op zijn arm zetten, maar haar geboortejaar.

Bekijk hier de foto:


Onlangs liet Roxeanne zelf nog een tatoeage zetten (zie video), maar of dat een eerbetoon aan haar vriendje was, is nog onbekend. Onder het kiekje van Nick op Instagram doet ze zelf nogal nuchter over deze dappere zet van hem. Ze grapt namelijk met ‘prachtig wijnjaar!’, dus hoe Rox er écht over denkt is voor het publiek onbekend.

Lees ook:

Laatste nieuws