Hertogin Kate en prins Harry slachtoffer van liefdesrel

Liefde op de werkvloer, daar zitten haken en ogen aan. Daar zijn hertogin Kate, prins Harry en prins William inmiddels o...

Liefde op de werkvloer, daar zitten haken en ogen aan. Daar zijn hertogin Kate, prins Harry en prins William inmiddels ook achter.

Eerder dit jaar verbrak Nick Loughran, al vijf jaar de media-adviseur van de Cambridge’jes, na twee jaar zijn relatie met Rebecca Deacon. Op zich al sneu genoeg, maar Rebecca is ook nog eens de persoonlijk secretaresse van Kate en de ex’en komen elkaar dus nog voortdurend tegen. De situatie werd onhoudbaar toen Nick het drie maanden later aanlegde met blonde babe Clara Madden, de Nieuw-Zeelandse assistent van prins Harry.

Vacature voor media-adviseur

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Nick probeerde nog even zijn baan te houden, maar heeft nu toch de handdoek in de ring gegooid en zijn ontslag aangeboden. Later deze zomer gaat hij aan het werk bij PR-firma Freuds, zodat de royals niet meer dagelijks worden geconfronteerd met de zinderende hormonen op kantoor. Er is overigens nooit sprake van geweest dat Rebecca zou vertrekken, zowel Kate als William zijn zeer op haar gesteld. Kensington Palace is inmiddels op zoek naar een nieuwe media-adviseur. Voor wie het weten wil: links ? Harry’s assistent Clara en rechts Nick en Rebecca in betere tijden.

Kate Clara Madden

Rebecca mag blijven

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

En Rebecca (grafische jurkje) vergezelde hertogin Kate gewoon naar Wimbledon. Take that, Nick!

Laatste nieuws