Kate Middletons geheim voor perfecte lokken kost minder dan €15

Kate Middleton is een vrouw tegen wie velen opkijken. De brunette heeft een prachtig gezin, doet goede dingen als hertog...

Lees ook

Kate Middleton is een vrouw tegen wie velen opkijken. De brunette heeft een prachtig gezin, doet goede dingen als hertogin en, niet geheel onbelangrijk, heeft prachtig haar! De lokken van Kate zijn inmiddels een begrip. Het lijkt wel alsof ze nóóit een bad hair day heeft. Wat is haar geheim? Nou, het is een product dat niet meer dan €15 kost! 

Vol, glanzend en gezond… Waar Kate ook gespot wordt, haar lokken zijn altijd perfect gestyled. Ze kan zo in een shampooreclame spelen! De Britse royal heeft toegang tot een team van haarstylisten en kappers, en ze heeft ook de meest luxe producten tot haar beschikking. Je zou denken dat Kate alleen de crème de la crème voor haar fameuze lokken gebruikt, maar niets is minder waar!

Kate komt al sinds haar studententijd bij dezelfde kapper. “Ze is nog steeds dezelfde persoon als de student die tien jaar geleden de salon binnen liep”, zegt kapper Richard Ward. Kate is haar kapper altijd trouw gebleven. Hij heeft ook haar kapsel voor haar bruiloft gedaan!

Richard verklapt wat hét geheim is van Kate’s haar: een haarborstel. Het beste nieuws? De haarborstel is hartstikke betaalbaar! De hertogin gebruikt de Tangle Angel, die je voor € 11,75 kan scoren bij Bol.com. “De borstel verzorgt het haar en zorgt voor meer volume,” aldus Richard. Een ander geheim van Kate’s prachtige lokken is arganolie. “Dit zorgt voor glans in het haar. Breng arganolie op je handen aan en breng het product vervolgens gelijkmatig aan in je haar.”

Mocht je ook zulk haar willen hebben als Kate, schaf dan ook een soortgelijke haarborstel aan. Shop ze hieronder!

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook