Dit jongetje lijkt als twee druppels water op prins George

Prins George is niet alleen de grote trots van zijn ouders, maar ook van het Britse volk. De prins heeft de harten van i...

Lees ook

Prins George is niet alleen de grote trots van zijn ouders, maar ook van het Britse volk. De prins heeft de harten van iedereen gestolen. Het is ook niet moeilijk om weg te smelten bij zo’n schatje! Maar prins George is niet de enige die ons betovert met zijn blonde lokken en bruine ogen. Het Britse prinsje heeft namelijk een dubbelganger!

Een jongetje is wereldberoemd geworden doordat hij sprékend op prins George lijkt. Het jongetje draagt de naam Alfie Simmons-Ronco en is tien maanden oud. Volgens zijn ouders deelt hij niet alleen de looks van de prins, maar heeft hij ook net zo’n ondeugend karakter.

Alfie’s moeder Fabiana had pas door hoeveel haar zoon op het prinsje lijkt doordat ze er door vreemden op aangesproken werd. “Mensen zagen de gelijkenis al toen Alfie slechts zes of zeven weken oud was. Of ik nu boodschappen doe of bij de bank ben, er komen altijd mensen naar mij toe om te zeggen hoeveel mijn zoon op prins George lijkt. Ik vind het heel leuk, maar Alfie is ook zijn eigen persoon,” zegt Fabiana tegen Hello Magazine.

Het jongetje is dankzij zijn looks al op tv gekomen! Hij verscheen in het programma Loose Women. Fabiana geeft aan dat ze wellicht meer kansen voor haar zoon ziet. “Ik had er niet eerder aan gedacht om hem in te schrijven bij een lookalike castingbureau, maar ik ga mij er misschien wel in verdiepen”, aldus Alfie’s moeder.

Lees ook: 

Laatste nieuws

Zie ook