Glamour met een knipoog

Royal Round-Up: dit deden de royals afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de royals. Van Queen Elizabeth en haar eerste Vanity Fair cover tot het uitstapje van...

Royal Round-Up: dit deden de royals afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de royals. Van Queen Elizabeth en haar eerste Vanity Fair cover tot het uitstapje van prinses Beatrix naar Spanje: het is nooit saai in royaltyland! In deze rubriek vatten wij de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van royalty van de afgelopen week voor je samen.

Prinses Beatrix op bezoek bij Spaanse koningspaar

Prinses Beatrix had een uitstapje op de planning staan. Onze voormalige koningin werd warm ontvangen door het Spaanse koningshuis in het Prado museum. Beatrix bewonderde de speciale tentoonstelling ter gelegenheid van de 500ste sterfdag van Jheronimus Bosch.

Deens koningshuis op Instagram

Het Deense koningshuis gaat met de tijd mee en heeft sinds deze week ook Instagram! Op het Instagram-account kun je update over het Deense koningshuis verwachten, waaronder een kijkje achter de schermen bij officiële gelegenheden. De eerste foto is van koningin Margrethe die voor een schilderij poseert. Het begin in ieder geval al goed, in een week zijn er al tien foto's geplaatst!

Queen Elizabeth op cover Vanity Fair

De Britse koningin heeft op haar 90ste een cover gehaald! De koningin pronkt op de voorkant van Vanity Fair. Ze poseert samen met haar hondjes. Meer over deze bijzondere cover lees je hier.

Koningin Máxima bewondert drones

Koningin Máxima reisde twee keer af naar Eindhoven. De tweede keer was ze om de SingularityU The Netherlands te openen. De opening ging echter niet helemaal volgens plan... Oeps! Wat er precies mis ging lees je hier.

Willem-Alexander en Máxima bij Holland Festival

Ons koningspaar was deze week ook gezellig samen op stap, Willem-Alexander en Máxima woonden zaterdagavond de openingsvoorstelling bij van de 69e editie van het Holland Festival. Dit vond plaats in de Stadsschouwburg in Amsterdam.

Prins Albert als James Bond

Prins Albert van Monaco stapte in de auto van Formule 1-kampioen David Coulthard. Samen scheurden zij door het prachtige Monaco, terwijl de prins honderduit vertelde over zijn thuisland en liefde voor sport. Bekijk het indrukwekkende filmpje van de rit hier.

Lees ook: Prinses Estelle (4) viert nationale dag in stijl