Kate Middleton straalt in felgroene jurk van Catherine Walker

Prins William en hertogin Kate Middleton brachten een bezoek aan de Chelsea Flower Market. Het was de eerste keer dat ze...

Lees ook

Prins William en hertogin Kate Middleton brachten een bezoek aan de Chelsea Flower Market. Het was de eerste keer dat ze de beroemde markt bezochten en ze werden vergezeld door meerdere leden van de koninklijke familie. Zo spotten we Koningin Elizabeth, Prins Harry en prinsessen Eugenie en Beatrice.

Alle ogen zijn natuurlijk gericht op Kate Middleton, want wat draagt ze naar zo’n event? Deze keer koos ze voor een felgroene jurk van Catherine Walker in combinatie met nude-kleurige pumps van L.K. Bennett (€255). Opvallend en chic tegelijk! De jurk herkennen we natuurlijk van haar trip naar Canberra in 2014, en het is een mix van het model Lara en Evelyn. De clutch die Kate droeg is model Nina, ook van L.K. Bennett (€242). Bronnen beweren dat er in de clutch wat tissues zaten. De hertogin had een beetje last van hooikoorts. Kate’s oorbellen zijn van Kiki McDonough, €2.877 en inmiddels uitverkocht. 

Kate Middleton © Mark Cuthbert/Getty Images

Kate bewijst met deze outfit dat felgroen erg mooi kan zijn. Onze fashion editor selecteerde haar groene favorites. Shop ze hier:


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook