Chrissy Teigen: ‘John is de meest sexy papa ooit’

John Legend is volgens zijn vrouw de meest sexy papa ooit. Eigenlijk wisten we dat allang, maar we luisteren graag naar...

Lees ook

John Legend is volgens zijn vrouw de meest sexy papa ooit. Eigenlijk wisten we dat allang, maar we luisteren graag naar Chrissy Teigens uitleg. Want Ryan Gosling en Ryan Reynolds mogen er ook best wezen. Dus Chrissy: waarom wint John deze wedstrijd?

Het model vertelt het volgende in een interview met ‘People Now’:

John is een geweldige papa voor Luna. Naast dat hij zich houdt aan de normale vaderplichten, zingt hij ook constant slaapliedjes voor haar. Maar ik moet toegeven dat hij niet goed weet hoe hij voor baby’s moet zingen. Sommige liedjes zijn best twijfelachtig.

Luiers verschonen als hobby

Desondanks blijft Chrissy erbij dat haar man de beste papa ooit is. En wel hierom:

John doet zo veel, omdat hij zich soms zo nutteloos voelt. Want hij kan haar natuurlijk geen eten geven. Daarom danst hij met haar en kalmeert hij haar als ze verdrietig is. En hij vindt het geweldig om haar luiers te verschonen. Dat had hij nog nooit eerder gedaan.

Nou Chrissy, je hebt ons overtuigd. Vooral dankzij dat laatste vinden wij John een echte winnaar. Doe ons ook maar zo’n man. Lucky girl!

Chrissy Teigen: 'John is de meest sexy papa ooit' © Hollandse Hoogte

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Laatste nieuws

Zie ook