Wauw! Kroonprinses Victoria van Zweden 2 maanden na bevalling weer slank

Het is alweer 2 maanden geleden dat kroonprinses Victoria van Zweden bevallen is van haar twee kindje, prins Oscar en de...

Lees ook

Het is alweer 2 maanden geleden dat kroonprinses Victoria van Zweden bevallen is van haar twee kindje, prins Oscar en de prinses is alweer helemaal in shape. Ze ziet eruit om door een ringetje te halen!

Prinses Victoria van Zweden showde haar mooie figuur bij een het staatsbezoek van de Chileense president Michelle Bachelet. Victoria was samen met echtgenoot prins Daniel en broer prins Carl Philip afgelopen donderdag aanwezig bij een lunch in de ‘Gouden Zaal’ in het stadhuis van Stockholm. En wauw, wat ziet de prinses er alweer super slank uit. Bekijk de foto hieronder:

Maar stiekem wisten we dat natuurlijk al. Op 30 april vergezelde kroonprinses Victoria haar man, prins Daniel, en dochter, prinses Estelle, naar het Te Deum ter ere van de 70ste verjaardag van koning Carl Gustaf. Maar ja, toen keek iedereen natuurlijk naar de kleine Estelle. Kijk hoe trots zij tussen haar ouders staat? Ongetwijfeld de meest mooie royal foto die je vandaag zult zien!

Wauw! Kroonprinses Victoria van Zweden 2 maanden na bevalling weer slank © Samir Hussein/WireImage

Voor in de agenda:

Over 12 nachtjes wordt prins Oscar van Zweden gedoopt. De ceremonie vindt plaats in de kapel van het koninklijk paleis in Stockholm en wordt weer een ultiem royal feestje, waar moeder Victoria en kleine deugniet (en grote zus) prinses Estelle de show zeker zullen stelen. We kijken nu al uit naar de foto’s!

Laatste nieuws

Zie ook