Hebben: Flatform schoenen à la Olivia Palermo

Flatform schoenen zijn een trend in modeland. De schoenen met verhoging aan de onderkant doen ons eenb beetje denken aan...

Lees ook

Flatform schoenen zijn een trend in modeland. De schoenen met verhoging aan de onderkant doen ons eenb beetje denken aan de Spice Girls-tijd, maar maken nu weer een comeback. De schoenen zijn weer hartstikke hip!

Meerdere celebrity’s en fashion bloggers zijn al met de flatform schoenen gespot. Hieronder zie je fashion queen Olivia Palermo met haar flatforms. En je weet: als zij iets aan heeft, is het on trend.

Vooral als je wat kleiner bent, komen de schoenen goed van pas. Ze maken je net wat langer en lopen vaak net iets lekkerder dan pumps. Je kunt ze met veel combineren, maar neem vooral een voorbeeld aan de outfit van Olivia. Zij combineert de schoenen met een leren broek en boyfriend blazer.

Flatform schoenen © Robert Kamau/GC Images

De bedenkster van deze schoenen is Stella McCartney. Zij heeft ervoor gezorgd dat de schoenen weer hip and happening werden. Alleen zijn die van haar wel aan de prijs… (maar wel mooi!)

Shop hieronder de mooiste flatform schoenen, budget-proof en wat duurder:


Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook